"IV. Workshop Günleri (Kalp Damar Cerrahisinde uygulanabilir hibrid ameliyathane) 17 Haziran 2011"

17 haziran 2011- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ortaklaşa düzenlediği “kdc workshop- hibrit ameliyathane” uygulaması başarı ile tamamlandı.

Ülkemizin farklı sehrinde görevli kalp damar cerrahlarının workshopa ilgisi yoğundu. Organizasyonu gerçekleştiren Prof.Dr. Ali GÜRBÜZ ve ekibine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

"Klinikte Eğitim Kursu - 27-29 Nisan 2011"

27–29 Nisan 2011 tarihlerinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile “Klinikte Eğitim” kursu gerçekleşmiştir.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim salonlarında, Eğitim Organizasyon Birimi organizasyonu ile gerçekleşen kursa; klinik şef, şef yardımcısı ve uzman hekimlerden oluşan 19 hekim katılmıştır.

Kurs yöneticiliğini Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cihat TETİK ve Doç. Dr. Mustafa SAÇAR yapmıştır. Özdenetimli öğrenme, Klinikte akıl yürütme, Yatak başı eğitim, Mini-CEX, Klinikte geri bildirim, Etkin sunum yapılması ve problem öğrenci ile iletişim gibi konuların anlatıldığı programın sonraki aşaması 3 ay süre ile uzaktan eğitim sistemi şeklinde devam edecektir. Bu sisteme göre katılımcılar EDinMED (Educatıon in Medicine) üzerinden hasta başı eğitimlere yönelik aktivasyonlara devam edecektir. Ayrıca belirlenecek dönemlerde Workshoplar yapılacak ve kurs sonunda başarılı olan katılımcılar sertifikalandırılacaklardır.

Kurs Detayları için Tıklayınız.