Sinema ve Tıp

Tıp Fakültesi Öğrencileri 2018-2019 Eğitim öğretim yılında da eğlenerek öğrenmeye devam ettiler. “Sinema ve Tıp” Seçmeli dersi kapsamında öğrenciler tıp ve sağlık ile ilgili sinema filmlerini izlediler ve iletişim becerileri, hekimlik mesleği ve etiği özelinde tartıştılar. Dersin Finali kapsamında hazırladıkları sunumları sunarak, posterlerini sergilediler. Dersin yürütücüsü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Selen Bahçeci ve Dr. Öğr. Üyesi Funda Tengiz öğrencilerin çalışmalarını değerlendirdiler ve öğrencilerin hekimlik mesleği, hastalıklar ve hasta-hekim iletişimi açısından değerli kazanımlar elde ettiklerini düşündüklerini dile getirdiler. Dersin Finalinin yılın son günlerine denk gelmesi sebebiyle yeni yıla da hep birlikte merhaba dediler.