26. Ulusal Neonatoloji Kongresi (UNEKO)'nde En İyi Poster Bildiri Ödülü

Neonatoloji Bilim Dalı’na Türk Neonatoloji Derneği Ulusal Neonatoloji Kongresi’nde En İyi Poster Bildiri Ödülü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Neonatoloji Bilim Dalı öğretim üyesi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. M. Yekta Öncel'in koordinatörlüğünü üstlendiği "ENDOTRAKEAL ENTÜBASYONDA NAZAL SEPTUM-TRAGUS FORMÜLÜ GÜVENİLİR Mİ?" başlıklı çok merkezli randomize kontrollü çalışma 14-18 Nisan 2018 tarihlerinde K.K.T.C de yapılan 26. Ulusal Neonatoloji Kongresi (UNEKO)'nde yaklaşık 500 poster içerisinden birinci olmuştur.

Doç. Dr. M. Yekta Öncel çok merkezli olarak gerçekleştirdikleri bu çalışmanın Ulusal Neonatoloji Kongresi'nde bu ödüle layık görülmesinden onur duyduğunu belirtti. Dr. Öncel, bu çalışmada emeği olan başta Uzm. Dr. Özgün Uygur olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.