Türkülerde Hekimlik

İKÇÜ Tıp Fakültesi Sürekli Tıp Eğitim Kurulu tarafından İKÇÜ AEAH Ameliyathane Büyük Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Türkülerde Hekimlik” konulu sunum, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait EĞRİLMEZ tarafından verildi.

Prof. Dr. Sait EĞRİLMEZ, türkülerle büyüdüğünü, hayranı olduğu AŞIK VEYSEL’in gözlerini açma ideali ile doktorluk mesleğini sectiğini, her türküde bir dersin saklı olduğunu, gayesinin türkülerde verilen dersler çıkarıp bunları meslektaşları ile paylaşmak olduğunu belirtti. Sunumun ardından katılımcılar Prof. Dr. Sait EĞRİLMEZ’e bu kıymetli sunumu ve verdiği müzik ziyafeti için teşekkür edip coşkuyla ayakta alkışladılar. Program Prof. Dr. Sait EĞRİLMEZ ve gitar ile eşlik eden Ersin İŞİTMEZ’e çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.