Tıp Fakültesi 1.Kariyer Günleri

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi 1.Kariyer günleri Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Özmen, değerli öğretim üyeleri ve intörnlerimizin katılımıyla İKÇÜ Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Ameliyathane 5. Kat Büyük Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Prof Dr. Gökhan Köylüoğlu’ nun açılış konuşmasından sonra Temel Tıp Bilimleri Bölümü adına Prof. Dr. Meltem Kuruş,  Dahili Tıp Bilimleri Bölümü adına Prof. Dr. Servet Akar, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü adına Prof. Dr. Ali Gürbüz hocalarımız akademisyenliği ve neden akademisyenliği tercih ettiklerini anlattı. Programın devamında 6 oturumda uzmanlık bölümleri, ilgili uzmanlar tarafından tanıtıldı. İntorn hekimler de hem keyif aldıklarını hem de kariyer tercihlerinde yol gösterici olması açısından faydalı bir gün olduğunu ifade ettiler.