Tıp Eğitimi Etkinliği-17 Mayıs 2017

17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 17.00-19.00 arasında İKÇÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD ev sahipliğinde Tıp Eğitimi Makale Saati etkinliği düzenlenmiştir. İKÇÜ Tıp Eğitimi AD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Funda Tengiz ve İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Dr. Derya Uzelli Yılmaz “Gerçekliği Sağlamada Bir Öğretim Materyali “Mulaj” Kullanımı” konulu bir sunum ve çalıştay düzenlemişlerdir. Toplantıya Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Eğitimi AD Öğretim Üyeleri ve Doktora Örencileri katılmışlardır. Öğretim Üyeleri toplantının bilimsel ve sosyal anlamda çok verimli geçtiğini, İKÇÜ Tıp Fakültesi’ne ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiklerini ve üniversiteler arasında bilimsel etkinliklerin süreceği bilgisini paylaşmışlardır.