BÖBREK KANSERLERİ MASAYA YATIRILDI

Türk Üroloji Derneği’nin böbrek kanserlerini masaya yatıran multidisipliner toplantısı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Bilimler Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doçent Doktor Yiğit AKIN moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Toplantıya, üniversite ve eğitim araştırma hastanelerinde görevli akademik personel yoğun ilgi gösterdi. İKÇÜ Öğretim Üyelerinden Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel YILMAZ, Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma Hüsniye DİLEK, Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yüksel Küçük ZEYBEK, Radyoloji Anabilim Dalı Girişimsel Radyoloji Bilim Dalından Yrd. Doç. Dr. Volkan ÇAKIR, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Osman KÖSE ve Sacit Nuri GÖRGEL bilimsel alanlarıyla ilgili yaptıkları sunumlarla, toplantıya ışık tuttular.

“İKÇÜ SUNUMLARI TAKDİR TOPLADI”

Toplantı moderatörü Doç. Dr. Yiğit AKIN “Toplantımız bölgede oldukça ilgi gördü, böbrek kanserleri her yönü ile konunun uzmanları tarafından detayları ile anlatıldı ve tartışıldı. Toplantıya katılan uzman doktor, asistan ve tıp fakültesi öğrencilerimiz için oldukça faydalı bilgiler sunuldu. Hem Üniversitemizi, hem de akademik personelimizi, çevre üniversite, eğitim araştırma hastaneleri ve çevre illerdeki üniversitelere tanıtma fırsatı yakaladık. Öğretim Üyelerimizin yaptıkları sunumlar oldukça takdir topladı. Bundan sonra da bilimsel faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu toplantı akademik personelimiz için önemli bir bilimsel faaliyetti ve iyi düzeyde bilimsel teşvik oldu.” dedi.