Student Award"27. Avrupa Teratoloji Bilgi Servisleri Ağı Konferansı

İKÇÜ Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencimiz Fatih Akyol, 4-5 Haziran 2016 tarihinde Berlin'de ENTIS (European Network Teratology Information Services) tarafından gerçekleştirilen 27. Avrupa Teratoloji Bilgi Servisleri Ağı Konferansı’ nda Fakültemiz Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Sayın Doç. Dr. Yusuf Cem Kaplan süpervizörlüğünde ingilizce olarak  gerçekleştirdiği araştırma sunumuyla "Student Award" almıştır. Dünya genelinde bölümlerinde başarılı, birçok işe ve makaleye imza atmış, Profesör ve Doçent Klinik Farmakolog, Farmakoloji Doktorları, Genetikçi, Bilim Adamları’ nın katılımı ile gerçekleşen konferansta Uluslararası doktora öğrencileri sunumlarını gerçekleştirmiştir. Yarıştığı bu konferansta ki önemli başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.