İKÇÜ Tıbbi Biyoloji ve Gen. AD - TEAH Doku Tipleme Lab. Faaliyet Kitapçığı

16 Nisan 2013 tarihinde İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği ve Üniversitemiz Rektörlüğü arasında “Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği uygulama protokolü” yapılmıştır. Bu protokol ile birlikte Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı ile TEAH Doku Tipleme Laboratuvarını bir araya getirdi. Yaşanan Büyük Değişim ve Gelişim aşağıda belirtilen Faaliyet Kitapçığında detaylı yer almaktadır. Üniversite-Eğitim Araştırma Hastanesi birlikteliğine örnek bir model olan immüno genetik laboratuvarımız, Sağlık Bakanlığı Eğitim Hastaneleri içinde uluslararası hücre, doku, organ nakilleri alanında EFI (European Federation of Immunogenetic) akreditasyonuna sahip ilk laboratuvar olmuştur. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı ile TEAH Doku Tipleme Laboratuvarının tüm çalışanlarına yaşanan bu süreçte ortak emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Üniversite-Eğitim ve Araştırma Hastanesi İşbirliğinin güzel bir örneği:

"İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı - Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doku Tipleme Laboratuvarı Faaliyet Kitapçığı"