Ortak Zorunlu Ders Muafiyet Sınavları

02 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan muafiyet sınavlarının saatleri ve sınav süreleri aşağıda belirtilmiştir.

► Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Saat:10.30, Süre 60 dk. Sınav E2-01 ve E1-05 nolu dersliklerde yapılacaktır. Sınıf Listesi için tıklayınız.

► Türk Dili, Saat:13.00, Süre 60 dk. Sınav E2-01 ve E1-05 nolu dersliklerde yapılacaktır. Sınıf Listesi için tıklayınız.

► Temel Bilgi Teknolojileri, Saat:16.00, Süre 40 dk. Sınav E2-01 ve E1-02 nolu dersliklerde yapılacaktır. Sınıf Listesi için tıklayınız.

Not 1: Bu muafiyet sınavlarına ilgili eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında öğrenim görecek olan öğrenciler ve daha önceki yıllarda derse kayıtlanarak başarısız olmuş veya not yükseltmek amacıyla almak isteyen öğrenciler giremez.

Not 2: Sınavların gerçekleşeceği derslikler daha sonra duyurulacaktır.

Not 3: Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde optik form kullanılarak yapılacaktır.

Not 4: Tek dönemlik bir ders olan Temel Bilgi Teknolojileri dersi, bazı bölümlerin ikinci dönem ders programlarında yer almaktadır. Bu nedenle, öğrencilerin ikinci dönem ders programlarını kontrol etmeleri ve alıyorlarsa TBT 102 dersi için 2 Ekim’deki muafiyet sınavına girmeleri gerekmektedir. Muafiyet sınavları ikinci dönem yapılmayacaktır.